SPRINT NEWS ALBANIA

Aktualitet

Salianji/ Ti kthejmë Shqipërinë qytetarëve, të çlirojmë Kavajën paqësisht.

Te hapim nje rruge te re per Shqiperine, ti kthejme Shqiperine qytetareve, te clirojme Kavajen paqesisht.

Nese propoganda qeveritare nuk eshte dashakeqesi por injorance perseri nuk eshte argument Ignorantia non est argumentu

Ligji per tubimet parashikon:

Neni 1 Liria e tubimeve dhe kufizimi i saj

1. Në Republikën e Shqipërisë çdo person ka të drejtë të organizojë dhe të marrë pjesë në tubime paqësore dhe pa armë.

Neni 3 Detyrat e Policisë së Shtetit

1. Policia e Shtetit garanton dhe mbron të drejtën e çdo personi për të organizuar dhe marrë pjesë në tubime paqësore dhe pa armë.

Neni 21 Regjistrimi i zërave dhe figurave

1. Në tubimet në sheshe e vendkalime publike ose në vende të hapura për publikun, policia mund të regjistrojë zëra, të filmojë ose të fotografojë vetëm në rast se ka arsye për të besuar së ekziston një rrezik i menjëhershëm për rendin dhe sigurinë publike.
2. Regjistrimet, filmimet dhe fotografitë duhet të asgjësohen menjëherë pas tubimit, në rast se nuk nevojiten
Neni 24 Sanksionet
Përbën kundërvajtje penale:
a) pjesëmarrja nga personat në tubime të ndaluara për t’u zhvilluar, sipas nenit 8 të këtij ligji dhe dënohet me gjobë nga 1000 deri në 10 000 lekë; b) moszbatimi i urdhrave të policisë për shpërndarjen e tubimit sipas nenit 9 të këtij ligji dhe dënohet me gjobë nga 1000 deri në 10 000 lekë

Ky eshte ligji, asgje nuk eshte jashte ligjit!

Fotografia e Ervin Salianji

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?