SPRINT NEWS ALBANIA

Politike

Ja emrat e perzgjedhur dje me votim elektronik të Libra-s së Blush-it

Image for LIBRA

Zgjedhjet e Brëndshme LIBRA

Zgjedhjet e Brëndshme LIBRA – Për Kryetar dhe Bërthamë

Results(Published Feb 12, 2017 8:00:36 PM)

Zgjedhjet për Kryetar të LIBRA

Option Votes
Ben Blushi 95% 3093
Neritan Seferkolli 5% 156

Zgjedhjet për Antarë të Bërthamës

Option Votes
Mimoza Hafizi 5% 2036
Sonila Boci 3% 1262
Aida Nico 3% 1123
Matilda Terpollari 3% 1113
Rinela Prifti 3% 1106
Anila Vogli 3% 1058
Adela Bezaitis 3% 1052
Ardiana Çapi 3% 1044
Alma Bazhdari 3% 976
Flogerta Beshiraj 3% 942
Elda Lauka 2% 933
Alma Larushi 2% 931
Tomi Kallanxhi 2% 929
Laureta Alikaj 2% 882
Irena Buxhuku 2% 855
Majlinda Haloci 2% 849
Klarita Hyke 2% 836
Gjergji Prifti 2% 826
Denis Çela 2% 822
Orea Mullaymeri 2% 816
Edi Grabocka 2% 807
Bujar Kapllani 2% 800
Genc Dervishi 2% 774
Daniel Jace 2% 742
Gentian Muçollari 2% 716
Foto Vasili 2% 686
Flamur Bala 2% 664
Florian Nallbani 2% 657
Ergest Lekdushi 2% 646
Albert Lleshi 2% 643
Ermir Shahini 2% 630
Edmond Dyrmishaj 2% 624
Edrin Gaxhenji 2% 622
Indrit Ago 2% 607
Erson Mata 2% 604
Daniel Shahollari 2% 598
Ilir Bezati 2% 596
Naim Disha 2% 584
Endri Tafani 2% 574
Fatjon Ballabani 2% 566
Rojmir Hamzai 2% 566
Enkelejd Resulaj 1% 539
Meridian Ramcaj 1% 538
Gent Karalliu 1% 535
Mihail Cico 1% 489
Klajd Shalsi 1% 477
Leonard Malasi 1% 476
Sokol Rjepaj 1% 472
Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?