Ja emrat e perzgjedhur dje me votim elektronik të Libra-s së Blush-it

Zgjedhjet e Brëndshme LIBRA Zgjedhjet e Brëndshme LIBRA – Për Kryetar dhe Bërthamë Results(Published Feb 12, 2017 8:00:36 PM) Zgjedhjet për Kryetar të LIBRA Option Votes Ben Blushi 95% 3093 Neritan Seferkolli 5% 156 Zgjedhjet për Antarë të Bërthamës Option Votes Mimoza Hafizi 5% 2036 Sonila Boci 3% 1262 Aida Nico 3% 1123 Matilda Terpollari […]

Continue Reading

Partia e Blush-it voton me elektronik për përzgjedhjen e drejtuesve të saj

Partia më e re në Shqipëri, LIBRA është duke votuar. Anëtarët e LIBRA-s janë duke votuar për drejtuesit e partisë, një votim i parë për këtë lëvizje. Ky votim do mbetet unik dhe do kthehet në praktikë të pandryshuar. Sikur të gjitha partitë të votonin kështu Shqipëria do ishte një vend tjetër!”, shkruan Blushi në […]

Continue Reading