Nga Berat Buzhala/ Për kurvën mediale të Edi Ramës në Tiranë, pornostarin Sokol Balla

Top Channel, sot në një kronike në mënyrë perfide më paskan lidhur me do takime të mëdha rajonale, në të cilat unë po bëj konspiracion për ta rrëzuar të dashurin e tyre Edi Rama. Pjesë e grupit tim, ose unë pjesë e një grupi tjetër, qenka edhe Damir Fazlliç dhe Saso Mihajllkovski. Këtë kronike e […]

Continue Reading