Ja nga dallojnë xhinset që kushtojnë 10 euro nga ato që kushtojnë 300 euro

Në botë prodhohen dhe shiten miliarda xhinse në vit. Disa prej tyre kushtojnë me qindra euro, kurse të tjera mund të blihen me vetëm dhjetë euro. Por, cili është dallimi mes këtyre dy llojeve? Sipas një hulumtimi të bërë, me një varg xhinsesh, del se nuk ka aspak dallim, ose është shumë i vogël. Në […]

Vazhdo të lexosh

Këshilla se si duhet t’i vishni Jeanset kur keni disa kilogramë më shumë

Shpeshhere shohim modelet nëpër kopertinat e revistave, që duken mrekullueshëm dhe me plot vetëbesim kur shfaqin trendet më të reja të modës së xhinseve. Në fotografi, shpesh krijohet ideja se mund të dukemi bukur dhe me shumë stil, vetëm nëse kemi përmasat perfekte trupore Por, edhe nëse keni disa kilogramë më shumë, mund të dukeni bukur. […]

Vazhdo të lexosh