Tjetër “erë” PPP/ Gati koncesioni 40-vjeçar i WC-ve publike në Tiranë e 7 bashki, vlera 300 milionë euro

Nxitimi i Ramës, për të dhënë për 4 dekada edhe këtë PPP, tregon se banda e këtij pushteti, është bërë gati për t’ia mbathur, duke lënë mbrapa një “fushë të minuar” me shumë probleme sociale si “plaga” e pronave, administrata e korruptuar dhe e paaftë, arsimi i lartë gërmadhë, kaosi legalizimeve, bankat offshore, pasuritë në […]

Vazhdo të lexosh