Zbulohet mënyra si luftohet diabeti në veshka/ VIDEO

Bllokimi i proteinës parandalon dëmtimin e veshkave, që lidhet me diabetin. Shkencëtarët e Universitetit të Edinburgut thanë, se studimi i kryer në minj bëri të mundur identifikimin e proteinës kyçe dhe se gjetjet mund të çojnë në zhvillimin e terapive të reja. Proteina e quajtur P2X7R luan një rol të rëndësishëm në inflamacion dhe në […]

Continue Reading