Doni të parandaloni plakjen e qafës dhe dekoltesë? Ja mënyrat

Lëkura në zonën e qafës për fat të keq rrodhoset shumë më herët nga pjesa tjetër e trupit. Jo vetëm pse është më e hollë dhe e ekspozuar ndaj agjentëve të jashtëm, por mungesa e kujdesit për këtë lëkurë përshpejton procesin e plakjes duke i zbehur të gjithë shkëlqimin fytyrës. Më poshtë do të lexoni […]

Continue Reading

Zbulohet mënyra si luftohet diabeti në veshka/ VIDEO

Bllokimi i proteinës parandalon dëmtimin e veshkave, që lidhet me diabetin. Shkencëtarët e Universitetit të Edinburgut thanë, se studimi i kryer në minj bëri të mundur identifikimin e proteinës kyçe dhe se gjetjet mund të çojnë në zhvillimin e terapive të reja. Proteina e quajtur P2X7R luan një rol të rëndësishëm në inflamacion dhe në […]

Continue Reading