Ja çfarë duhet të përdorim për të djegur dhjamin në zonën e barkut

Vendosja e qeseve plastike në zona të ndryshme të trupit për të stimuluar shkrirjen e dhjamit është e njohur tashmë. Ndoshta kjo metodë është shumë ” magjike ” për ju, por është e vërtetë dhe jep rezultate të shkëlqyera. Një nënë pas 3 lindjeve nuk ishte e kënaqur me pamjen e barkut,  kështu që vendosi […]

Continue Reading

Si të largojmë erën e keqe të këmbëve/ Ja kura

Era e keqe e këmbëve është e sikletshme për ata që e vuajnë një problem të tillë. Kjo ndodh zakonisht kur këmbët tuaja djersijnë dhe djersa nuk avullon, për shkak të këpucëve apo çorapeve që keni veshur. Bakteret ushqehen me djersën dhe qelizat e vdekura të lëkurës, duke prodhuar erën e keqe të këmbëve. Nëse […]

Continue Reading