Ja si duhet ta pastroni lavastoviljen. FOTO

Një nga arsyet kryesore se pse duhet të pastrohet enëlarësja është, sepse me kalimin e kohës mbetjet e ushqimit, yndyrat, dhe produktet e pastrimit munden të krijojnë depozita të forta të papastërtisë. Kjo depozitë e grumbulluar do të bëjë që enëlarëses suaj t’i vijë era e keqe dhe ka mundësi, që enët e juaja të […]

Continue Reading

Si të largojmë erën e keqe të këmbëve/ Ja kura

Era e keqe e këmbëve është e sikletshme për ata që e vuajnë një problem të tillë. Kjo ndodh zakonisht kur këmbët tuaja djersijnë dhe djersa nuk avullon, për shkak të këpucëve apo çorapeve që keni veshur. Bakteret ushqehen me djersën dhe qelizat e vdekura të lëkurës, duke prodhuar erën e keqe të këmbëve. Nëse […]

Continue Reading