Basha me të rinjtë e Durrësit: Partia Demokratike është e gatshme të marrë peshën për të larguar Durrësin, durrsakët dhe shqiptarët nga buza e greminës ku i ka sjellë “Rilindja”

Me ftesë të FRPD-së së Durrësit, sot kryetari i opozites pati nje takim me keta te rinj. Ndër të tjera Basha iu drejtua të rinjëve:- -Më ka ftuar sot Forumi Rinor i Degës së Durrësit në përgatitjet që po bëjnë për protestën mbarë popullore të datës 18 shkurt. Bashkë diskutuam për gjendjen ku është katandisur […]

Vazhdo të lexosh