Namir Lapardhaja: Sa do të zgjasë dehja?

Propaganda 45-vjeçare ne Shqiperine diktatoriale projektoi ne diskursin publik nje mrekulli ireale dhe virtuale, vetem ne mendjen dhe ne endrrat e atyre qe e trumbetonim me te madhe. Rreziku imagjinar anglo-amerikan ne ’90 doli se jo vetem paska qene nje enderr e pavertete, por rreziku me i madh, me i demshem dhe me i pariparueshem, […]

Continue Reading