Ermal Meta suksese të njëpasnjëshme në Itali. Video

Këngëtari shqiptar po shënon suksese të njëpasnjëshme në Itali dhe jo vetëm, së fundi është prezantuar edhe në Televizionin Italian Rai1, shkruan KultPlus. Në këtë televizion ai ka performuar në dy këngë të famshme si: “Every Breath You Take” (The Police) dhe “Hallelujah” (Leonard Cohen). Në të dy këngët ka shkëlqyr. KultPlus ju sjellë videon […]

Continue Reading

RAIUNO pritet të flasë në gjuhën shqipe

Duke marrë parasysh se përtej Adriatikut jetojnë zyrtarisht 467 mijë e 687 shqiptarë, Parlamenti italian mendon që këtij komuniteti t’i ofrohen transmetime radiofonike e televizive në gjuhën shqipe, bën të ditur Shekulli. Detyrimi në fjalë duhet të përmbushet nga radiotelevizioni shtetëror italian RAI. Kërkesa është paraqitur nga deputetët dhe senatorët e komisionit të mbikëqyrjes së […]

Continue Reading