Kamioni me 8 ton kanabis/ Nën hetim agjencia e gruas së Qazim Sejdinit.

Prokuroria ka përfshirë në hetime dhe agjencinë doganore “Ujori shpk”. Nga të dhënat e Qendrës së Regjistrimit të Bizneseve rezulton se kjo kompani është në pronësi të bashkëshortes së kryetarit të Bashkisë së Elbasanit. Agjencia doganore, që ka kryer procedurat e tranzitimit në Shqipëri të kamionit që vinte nga Maqedonia dhe që është bllokuar me […]

Continue Reading