VIDEO/ Ndocaj: Kune-Vain, një vargmal mbeturinash.

Ish-deputeti Eduart Ndocaj ka reaguar për gjendjen mjedisore në të cilën ndodhet vija bregdetare e Shëngjinit, kryesisht ajo në vendin e quajtur Kune-Vain. Përmes një video të shpërndarë z. Ndocaj, është përpjekur të evidentojë faktin se kjo vijë bregedare është transformuar në një pirg mbeturinash dhe në një pisllëk që “tremb çdo pushues vendas apo […]

Continue Reading

Kukësi përmbytet nga plehrat e Malit të zi dhe Kosovës. Video

Prurjet në rritje të Drinit të Zi dhe Drinit të Bardhe i sollën kryesisht nga Kosova. Një panoramë tillë shfaqet me tepër se dy herë në vit. Sa herë dy lumenjtë kanë vërshime. Mbetjet plastike janë më së shumti, pas tyre vijnë ato spitalore dhe farmaceutike. Një pjesë e mirë e bregut te liqenit është […]

Continue Reading