Të molepsur pas betonit/ Tjetër kullë 111 metra pas 15 katëshit në Tiranë

Një tjetër kullë e re dhe e madhe do t’ja zërë frymën kryeqytetit. Këshilli Kombëtar i Territorit miratoi ditën e sotme planin e përgjithshëm vendor të Tiranës ku me sa duket do të ndërtohet një kullë e lartë 111 metra menjëherë pas 15 Katëshit në qendër të kryeqytetit. KKT miratoi lejen e zhvillimit për objektin: […]

Continue Reading