Sherbimet partnere: Edi Rama mund të fusë nëpërmjet policisë kriminale persona brenda turmës me 18 shkurt, të cilët të qëllojnë me bomba molotov kryeministrinë

Portali SPJV.it shkruan se opozita ka shpërndarë në gjithë Shqipërinë deputetët, kordinatorët, kryesinë dhe vetë kryetarin Lulzim Basha. Gjithçka për datën 18 shkurt kur do të jetë protesta e parë e këtij viti dhe pas shumë muajsh heshtje. Por dhe pak muaj janë zgjedhjet parlamentare. Edi Rama duket i sigurtë në fitoren e zgjedhjeve. Nga […]

Vazhdo të lexosh