Opozita ka vendosur të bllokojë të gjitha rrugët kryesore të qyteteve të vendit ditën e Hënë.

Opozita ka vendosur të kalojë në aksione dhe protesta më radikale. Dje drejtuesit PD-së vendosën që protesta nuk do të zhvillohet vetëm te çadra në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, por në të gjithë vendin. Protesta masive do të nisin ditën e hënë për të vijuar pa afat. Të hënën është parashikuar të zhvillohet një nga […]

Continue Reading