Gazeta “New Europe”: Donald Lu dhe Romana Vlahutin punojnë për interesa të Ramës.

Gazeta europiane “New Europe”, që mbulon institucionet kyçe të BE-së, ka shkruar në lidhje me aleatët e fuqishëm të qeverisë Rama. Sipas saj, është me të vërtetë e çuditshme se si dy ambasadorët ai i BE-së dhe SHBA-së në Tiranë, Romana Vlahutin dhe Donald Lu, heshtin kur bie fjala tek plantacionet e mbjellura të drogës, […]

Continue Reading