Bie rrethimi i kryeministrisë. FOTO

Protestuesit e opozitës kanë nisur marshimin për rrethimin e godinës së Kryeministrisë nga të gjitha anët. Disa prej tyre kanë sulmuar edhe gardhin me hekura të vendosur mbrëmë. Skenari i rrethimit të Kryeministrisë po praktikohet për herë të parë nga opozita dhe duket se kjo ka gjetur të papërgatitur edhe policinë. Fotot jane realizuar nga […]

Vazhdo të lexosh