Mosbesim/ ‘Fundjava Ndyshe’ nuk i bashkon fondet me qeverinë

Drejtuesi i fondacionit ‘Fundjavë Ndryshe’, Arbër Hajdari, i cili është angazhuar në mbledhjen e ndihmave pas tërmetit, ka vendosur së bashku me bordin drejtues të kësaj organizate, që paratë e mbledhura të mos i jepen qeverisë. Hajdari shkruan se fondet e ‘Fundjavë Ndryshe’ nuk do të unifikohen me Komunitetin e Rindërtimit, dhe se ata do të […]

Vazhdo të lexosh