Mirela Papuçiu/ Poezi

ME KALOI NJE MAKINE. Më kaloi një makinë përsipër, para ca ditësh Por, asgjë nuk u thye. Të pashë ty që shkundje veshjet prej pluhurit të ngritur, ndërsa buzëqeshjet morën të krisura brinjëve. Mëngjesi i ndali një çast hapat. Më pas, vazhdoi rrugën, krejt indiferent. Hëna u mrrol sa një kosë e florinjtë. Gjithë pëshpërimave […]

Vazhdo të lexosh

Flet ish i dënuar politik Lekë Frroku, bashkëvuajtës dhe bashkëjetues në një dhomë me Visar Zhitin

I BIE BOJA SHPIFJES PRESIDENCIALE MBI SPIUNIMIN E ZHITIT: NË VITET 1982 E NË VAZHDIM, VISAR ZHITI KA VUAJTUR DËNIMIN JO NË SPAÇ, PO NË QAFË-BAR (Flet ish i dënuar politik Lekë Frroku, bashkëvuajtës dhe bashkëjetues në një dhomë me Visar Zhitin) (E hapur pë çdo publikim në media) Tek zyrat e Institutit të Studimeve […]

Vazhdo të lexosh