“Na kanë lënë në baltë”, fermerët ankohen te Lulzim Basha. VIDEO

Lulzim Basha në bashkëbisedim me fermerët e Urës Vajgurore u ndal te shqetësimet e tyre, ndërsa shpalosi edhe planin  që PD-ja synon ta zbatojë në këtë sektor. Banorët thanë se janë të braktisur nga qeveria dhe kryeministri Edi Rama pasi nuk kanë pasur asnjë ndihmë. Pjesë nga bashkëbisedimi: Fermeri: Qeveria na ka lënë në baltë, jemi […]

Vazhdo të lexosh