Dhunohen nxënësit që protestuan kundër transferimit të paligjshëm të mësueses së tyre Fatbardha Miftari

  Nxënësit e shkollës së mesme “Said Najdeni” në Dibër, janë dhunuar verbalisht dhe janë kërcënuar teksa kanë protestuar kundër transferimit të paligjshëm të mësueses së tyre Fatbardha Miftari. Roja i shkollës me urdhër të Drejtorisë, ka tentuar të godasë nxënësit. Mësuesja e shkollës detyrohet, pa dëshirën e saj të japë mësim në fshatin Mustafë […]

Vazhdo të lexosh