Fatos Nano: Berisha, eja punojmë bashkë.

20 vjet më parë, në marsin e mbrapshtë ’97, lideri socialist Fatos Nano doli nga burgu. Sot dritare.net ka botuar intervistën që Nano dha për gazetaren Rudina Xhunga në ’97, ndërsa jemi sërish në mars. Në këto 50 pyetje –përgjigje, mund të zbuloni pak intimitete të fëmijërisë dhe rinisë së Kryetarit të Partisë Socialiste Fatos Nano, […]

Continue Reading