Nga Lediana Nushi: Grua! Të shoh çdo mëngjes, çdo mbrëmje.

Grua! Të shoh çdo mëngjes, çdo mbrëmje. Ke mbaruar detyrimet familjare dhe përsëri ti endesh me shpirt dhe zemër për të arritur një stacion tjetër, një rendje tjetër drejt agimit të së nesërmes, e cila dhe ajo nuk do të ketë ndonjë ndryshim nga e para. T’i shoh rrathët e syve dhe nuk kam guxim […]

Continue Reading

Peshëngritsja: Elez Gjoza më ka dhunuar në zyrën e tij

Është e vërtetë që ndaj meje është ushtruar dhunë fizike prej Elez Gjozës. Ka ndodhur edhe në zyrën e tij te Njësia 2, pasi unë jam edhe banore e kësaj Njësie. Madje, më ka thirrur edhe policinë, ndonëse unë isha larguar më herët. Kjo ka ndodhur në praninë e bashkëshortit tim. Përveç kësaj, është ushtruar […]

Continue Reading