Nga Lediana Nushi: Grua! Të shoh çdo mëngjes, çdo mbrëmje.

Grua! Të shoh çdo mëngjes, çdo mbrëmje. Ke mbaruar detyrimet familjare dhe përsëri ti endesh me shpirt dhe zemër për të arritur një stacion tjetër, një rendje tjetër drejt agimit të së nesërmes, e cila dhe ajo nuk do të ketë ndonjë ndryshim nga e para. T’i shoh rrathët e syve dhe nuk kam guxim […]

Continue Reading