Ylvi Beqaj: Më ofruan 7 mln euro për të mos dëshmuar ndaj Shullazit

Pas 16 seancash gjyqësore të shtyra, Ylvi Beqja, bashkëpunëtori i Prokurorisë së Krimeve të Rënda ka nisur të rrëfejë dëshminë e tij, kundër Emiljano Shullazit, Gilmando Danit dhe të pandehurve të tjerë të këtij procesi. Për gati një orë, Beqja ka dëshmuar para gjykatës duke treguar fakte të reja, por dëshmia e tij është ndërprerë […]

Continue Reading