Vdes në zyrë drejtori i Hipotekës

Drejtori i Hipotekës së Sarandës, Armand Hysi, ka ndërruar jetë ditën e djeshme pas një ataku kardiak. Hysi, 44 vjeç, ndodhej në zyrë në krye të detyrës, kur është ndjerë keq. Ai ka humbur jetën menjëherë pa pasur mundësinë ti jepej ndihma e parë. Hysi ishte ndërkohë edhe pedagog në Universitetin “Eqrem Çabej” në Gjirokastër […]

Continue Reading

Ja cilat janë shenjat paralajmëruese të atakut kardiak

Simptomat e një infarkti zakonisht shfaqen papritmas. Fillimisht personi mund të ndihet i sëmurë dhe të duket i zbehtë. Më pas mund të ankohet për një dhimbje koke të papritur. Mund të ketë mpirje në fytyrë, apo gjymtyrë, veçanërisht poshtë njërës anë të trupit. Mund të ndihet konfuz dhe të ketë probleme në të folur, […]

Continue Reading