(VIDEO) Arrestohet gjatë transmetimit live, gazetari i CNN

Bota

Gazetari i CNN, Omar Jimenez, është arrestuar nga policia gjatë një transmetimi direkt nga vendi ku po zhvillohen protesta.

Së bashku me kameramanin dhe producentin, gazetari u shoqërua në polici.

Policët sekuestruan edhe kamerën e CNN, që vazhdoi të xhironte dhe të transmetonte “live” episodin e arrestimit.

Policia ka thënë se trupa e CNN është arrestuar pasi nuk është larguar nga vendi pasi u është kërkuar një gjë e tillë.