Shkodrania, Edi Ramës: Do të q…tan robt e shpisë. (Video)

Aktualitet

Një tregtare nga qyteti i Shkodrës, e cila është shumë e pakenaqur nga qeverisja e Ramës, ka shpërthyer në akuza dhe sharje ndaj kryeministrit dhe qeverisë së drejtuar prej tij.