Te tjera

Ja disa gjëra që ju bëjnë ju të injoroheni nga shoqëria juaj në facbook.

Të shumta janë gjërat të cilat ju bëni të cilat njerëzit që ju keni në rrethin tuaj shoqëror bëjnë që të mos ju pëlqejnë më.

Ja dhe nëntë gjërat që ju bëjnë ju të injoroheni nga individë të ndryshëm në shoqëri që sapo e keni krijuar apo edhe në atë të vjetër:

Të paturit e shumë apo pak shokëve në listën e “Facebook”

Të pyesësh shumë shpesh të tjerët por ndërkohë të mos flisni për veten tuaj.

Të shpërndash shumë shpesh foto në “Facebook”.

Të postosh një foto profili shumë afër fytyrës.

Të fshehësh emocionet.

Të sillesh si njeri shumë i mirë.

Të flasësh mirë për veten para kolegëve.

Të tregosh gjëra shumë personale herët në një shoqëri.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?