Shqipëria dështon në Luksenburg/ Vendet e mëdha janë skeptike

-Ministrat evropianë të Bashkimit Evropian nuk u pajtuan për nisjen e negociatave të pranimit me Maqedoninë dhe Shqipërinë të martën në Luksemburg. -Një shumicë prej 25 vendeve të BE kishte qenë në favor të mbajtjes së bisedimeve të tilla deri në qershor 2019, tha pas diskutimeve Ministri i Jashtëm grek Nikos Kotzias. Megjithatë, Franca, Holanda […]

Continue Reading

Kuksianëve iu sillen lopë nga Danimarka për kompensim.

Në Qarkun e Kukësit ka nisur kompensimi për gjedhin e dëmtuar nga dermatoza nodulare. Drejtoria Rajonale e Bujqësisë përmes shortit ka ndarë bagëtitë e para, të ardhura nga Danimarka për fermerët e prekur në kuadër të dëmshpërblimit kokë më kokë. Fermerët shprehen spektikë pasi nuk e dinë nëse ato do të përshtaten me ambientin. “Janë […]

Continue Reading