Vetëvendosje sulmon Edi Ramën për “Open Balkan”: Është grekofil dhe serbofil

Lëvizja Vetëvendosje sulmon kryeministrin Edi Rama, përmes përfaqësuesit të saj Hysamedin Feraj. Ky i fundit në një intervistë dhënë në mediat shqiptare, ka thënë se kreu i qeverisë shqiptare është grekofil dhe serbofil, që po pengon bashkimin kombëtar me Kosovën. “Bashkimi kombëtar ka qenë le të themi, vazhdimisht është i mundur sot, por e bëjnë […]

Vazhdo të lexosh