Si do ruhen votat, kur vidhen bankat?!

Brenda më pak se dy vitëve, në të njëjtën rrugë QafëKashari-Rinas, ndodh grabitja e katërt e parave të bankave. Rreth mesditës së djeshme në zonën e quajtur Qafa e Kasharit, gjashtë persona të maskuar dhe të armatosur kanë arritur të rrëmbejnë rreth tre milion euro. Shuma e parave transportohej nga dy mjete të cilat duhet […]

Continue Reading