KE NUK PRANON RIKTHIMIN E VIZAVE PËR SHQIPËRINË

Komisioni Europian nuk pranon kërkesën e Holandës për rikthimin e vizave për Shqipërinë. “Pas një vlerësimi të kujdesshëm të përmbajtjes së njoftimit të marrë nga Holanda dhe bazuar në informacionin në dispozicion dhe të dhënat përkatëse, Komisioni konsideron se në situatën aktuale rrethanat për të nxitur mekanizmin e pezullimit të vizave nuk plotësohen”, ka bërë […]

Vazhdo të lexosh