KE NUK PRANON RIKTHIMIN E VIZAVE PËR SHQIPËRINË

Komisioni Europian nuk pranon kërkesën e Holandës për rikthimin e vizave për Shqipërinë. “Pas një vlerësimi të kujdesshëm të përmbajtjes së njoftimit të marrë nga Holanda dhe bazuar në informacionin në dispozicion dhe të dhënat përkatëse, Komisioni konsideron se në situatën aktuale rrethanat për të nxitur mekanizmin e pezullimit të vizave nuk plotësohen”, ka bërë […]

Vazhdo të lexosh

KE: Shqipëria bazë e madhe e drogës, paratë pastrohen në ndërtim!

Dje, Komisioni Evropian në Bashkëpunim me Qendrën Evropiane të Monitorimit të drogave në Bashkimin Evropian, analizuan shifrat e fundit të prodhimit dhe trafikimit të lëndëve narkotike. Një përhapje të gjerë në rajonin e Ballkanit Perëndimor ka prodhimi i Kanabisit dhe trafikimi i Kokainës. Raporti i paraprirë edhe nga një konferencë për shtyp e Komisionierit për […]

Vazhdo të lexosh