Agron Tufa: Sadik Bejkos i flet rakia dhe produktet e Qoftore Tymi

Keqardhje per reagimin e djeshem te prof. Sadik Bejkos ne faqen e vet ne lidhje me debatin rreth poetëve te pushkatuar, D.Ç, gazetareve dhe meje. Keqardhje qe i fut te gjithe ne një thes. Keqardhje per fyerjet dhe një pjese te atyre, te cilet pershendesin njekohesisht reagimin tim dhe te tij. Keqardhje per fjalet e […]

Continue Reading