Ylli Dylgjeri/ Të prishim Teatrin e Kukullave…

Po jetojmë erën e prishjes së Teatrove. Fillimisht do prishet Teatri Kombëtar, dhe më pas ai Eksperimental. Në këtë valë, me të prishur këto rrangulla, propozoj të vazhdojmë me prishjen e Teatrit te Kukullave. Është më e lehtë të prishësh Kukullat. Kukullat nuk bëjnë rezistencë. Nuk flasin. Nuk qajnë. Nuk janë skeptike, ironike, lesbike. Nuk […]

Vazhdo të lexosh