Ylli Dylgjeri/ Të prishim Teatrin e Kukullave…

Po jetojmë erën e prishjes së Teatrove. Fillimisht do prishet Teatri Kombëtar, dhe më pas ai Eksperimental. Në këtë valë, me të prishur këto rrangulla, propozoj të vazhdojmë me prishjen e Teatrit te Kukullave. Është më e lehtë të prishësh Kukullat. Kukullat nuk bëjnë rezistencë. Nuk flasin. Nuk qajnë. Nuk janë skeptike, ironike, lesbike. Nuk […]

Continue Reading

Ylli Dylgjeri: Dje mungoi edhe qytetari digital!

U grabit një furgon që transportonte paratë e bankës drejt Rinasit dhe infomacion për rendin ishte minimal. Siç u pa, në vëndngjarje nuk mungonin kalimtaret e rastësishëm, por mungoi Informacioni për policinë. Mungoi qytetari digital! Kjo mungesë i bëri përshtypje edhe Ministrit Tahiri. Siç u pa më pas nga pamjet, në vendngjarje kishte vetëm katundar […]

Continue Reading