Xhensila Pere: Pa seks në Big Brother nuk ka show

A mund të ndahen me thikë dashuria nga seksi? Finalistja e “Big Brother” dhe Miss Universe 2014 thotë jo. Pas kësaj eksperience televizive, po u përkushtohet bizneseve private brenda dhe jashtë vendit, sepse për të ka nisur një jetë e re pas famës në atë lojë, ku u komentua për historinë e dashurisë dhe thyerjen […]

Continue Reading