Mbetën gjithë ditën në kazane. Të paparë. 24 orë në tv duke bërë Show.

Jane bere te paparashikueshem. Edhe per gjera te vogla qe bejne ne sherbim te komunitetit dhe qe e kane per detyre pasi per ate jane votuar. Eshte e pajustifikueshme se si media te tera rendin me vrap me kamera ne dore pas cdo aktiviteti qofte ky edhe banal te shtetareve tane. Mengjes-dreke-darke ata shfaqen dhunshem […]

Continue Reading