Lulzim Lelçaj/ Ja si e njoh unë Saimir Tahirin.

Sajmir Tahirin e njoh (dhe më njeh mirë) prej viteve 2002-2003 (mundet ndonjë vit më herët). Ai student (i ditës) e unë pedagog në Universitetin e Shkodrës. Miq të tij (ish studentë, gjykatës-magjistratë!!!!) më kërkuan ta ndihmoj që të hynte në një provim sepse nuk kishte frekuentuar asnjë orë në atë lëndë (edhe te tjerat!). […]

Continue Reading

Lulzim Lelçaj: Unë jam një prej këtyre shqiptarëve.

Lexova nje thirrje të të dërguarit të ALEATIT tonë të madh për shqiptarët patriotë dhe të kualifikuar për të shërbyer në komisionet e Re-Formës në Drejtësi. Unë jam një prej këtyre shqiptarëve. Më shumë se dy vite më parë ASKUSH nuk pati interes për të ndalur ndëshkimin ndaj meje (një shqiptar me këto cilësi), pa […]

Continue Reading