Nga Rita Filipi: DEBATI PER AGOLLIN DHE LETERSINE E REALIZMIT SOCIALIST

Letersia moderne shqiptare qe filloi me shkrimtaret te cilet kishin vetedije perendimore si Konica, Koliqi, Noli, Kuteli, Poradeci, Migjeni etj, stopoi per gjysem shekulli me instalimin e metodes se realizmit socialist. Dritero Agolli ne disa vepra te tij i kapercen kufijte e kesaj metode duke u bere nje nga poetet me popullore per shkak te […]

Continue Reading