Trump-in, shumë femra nuk e donin. Tani ndryshuan mendim. Sot kemi shpresë

Jo të gjithë kishin besim tek Donald Trump kur ai shpalli kandidaturën për president, dhe skeptikët kryesorë ishin në partinë e tij Republikane. BBC ka intervistuar këtë grup grash republikane në Nju Hampshire, të cilat në fillim ishin shumë skeptike, kurse sot zemrat e tyre janë zbutur. Në primaret republikane, këto gra nuk votuan për […]

Continue Reading