Çollaku/ Në Tiranë rrezikojnë të humben 50 prona e troje publike si “dhuratë” për miqtë e pushtetit.

Prej 4 vitesh ne Keshillin Bashkiak Tirane (te shkuarin,ky i sotmi eshte Keshill Popullor),ne cdo mbledhje te Keshillit eshte paraqitur nga Bashkia e Tiranes kjo kerkese.Prona eshte publike dhe qartesisht jepet “dhurate” miqve te pushtetit e te qeverise. Per kater vite ne cdo mbledhje,Opozita bllokoi me vote grabitjen e kesaj prone publike.Drejtuesit e Bashkise Tirane […]

Vazhdo të lexosh