Këto janë ilaçet që dëmtojnë trurin dhe kujtesën

Sipas të dhënave të Organizatës Botërore të Shëndetit janë më shumë se 1.5 milion raste të regjistruara në botë. Çdo lloj ilaçi i marrë me recetë mund të shkaktojë një lloj rreziku shëndetësor. Humbja e kujtesës është një nga efektet anësore më të zakonshme. Ju sjellim një informacion shumë të rëndësishëm mbi gjithçka duhet të […]

Continue Reading