Doli në qarkullim libri “Ku po e çon Erdogani Turqinë” me autor Hajro Limaj

Nga Xhevat  Mustafa (Publicist, shkrimtar, diplomat) Ka një  kohë  të  gjatë, veçanërisht mbas viteve 1990, që  ish diplomati dhe publicisti Hajro Limaj është  afirmuar jo vetëm si një  nga njohësit më  të  mirë të  politikës, historisë,  kulturës dhe arsimit të  Turqisë, por edhe si nje mik i sinqertë dhe me vepra i popullit turk. Njohja […]

Vazhdo të lexosh