Besnik J Aliaj: KKT miratoi blitz dje Planin Rregullues (PPV) Tiranë

Nga janar-dhjetori 2016 ky plan u hartua ne fshehtesi te plote dhe ne kundershtim me disa ligje dhe kushtetuten. Alibia e “konsultimit” dhe miratimi ne Keshill Bashkiak ishin ne shkelje te plote te ligjeve ne fuqi dhe u krye brenda 48 oreve … Pas nxitimit per ta miratuar planin ne ditet e pushimeve te krishtlindjeve […]

Continue Reading