Belind Këlliçi: Ne nuk do të largohemi nga Tirana. Ne do ta fitojmë Tiranën

Politike
Kandidati per Bashkine e Tiranes, Belind Kellici, ka shperndare ne profilin e tij foto nga takime te ndryshme me banore te njesise nr 14  te Tiranes.
Postimi i plote:
Tirana e vërtetë me njerëz të vërtetë. Portrete dhe përpjekje të një jete.
Çdo dorështrëngim një mundësi për të dëgjuar.
Ne nuk do të largohemi nga Tirana. Ne do ta #FitojmëTiranën
Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz në këmbë, ambiente të jashtme dhe teksti
Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz në këmbë dhe teksti
Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz në këmbë, ambiente të jashtme dhe teksti
Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe teksti
Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti
Mund të jetë një imazh i 4 persona
Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz në këmbë dhe teksti
Mund të jetë një imazh i 2 persona
Mund të jetë një imazh i 1 person, ambiente të jashtme dhe teksti
Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti
Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.
Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz në këmbë, ambiente të jashtme dhe teksti
Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz në këmbë dhe teksti
Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?